Jesteśmy firmą specjalizującą się w tworzeniu oprogramowania na platformy Microsoft Exchange Server i Office 365. Tworzone przez nas rozwiązania wykorzystywane są w ponad 59 000 przedsiębiorstw w 120 krajach świata głównie do migracji, tworzenia kopii zapasowych oraz inteligentnego zarządzania przepływem poczty elektronicznej. Posiadamy status Microsoft Partner Gold w kategorii Application Development. W CodeTwo obecnie pracuje ponad 60 osób w biurach znajdujących się we Wrocławiu i Jeleniej Górze.

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Specjalista ds. rekrutacji i HR

Nr ref.: SRHR/JG

Pracując na tym stanowisku będziesz zajmować się przede wszystkim:

• Rekrutacją nowych pracowników na stanowiska programistyczne, marketingowe i związane z obsługą klienta.
  • Kreowaniem wizerunku firmy w mediach społecznościowych (m.in. prowadzeniem profili @CodeTwoPolska i @HRejterzy na Facebooku).
  • Organizacją eventów HR.
  • Budowaniem i doskonaleniem systemów motywacyjnych dla pracowników.
  • Pielęgnowaniem kultury organizacyjnej firmy we współpracy z kierownikami działów.
  • Planowaniem ścieżki kariery i rozwojem pracowników

Czego oczekujemy?

• Umiejętności organizacji pracy i utrzymania porządku – pedantyczność mile widziana.
  • Samodzielności i zaangażowania.
  • Kreatywności i oleju w głowie.
  • Dobrej znajomości języka angielskiego.
  • Swobodnego poruszania się w mediach społecznościowych.
  • Mile widziane przynajmniej roczne doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.

• Ciekawe, niestandardowe i pełne wyzwań zadania.
  • Ruchome godziny pracy.
  • Zatrudnienie na pełny etat na umowę o pracę w biurze firmy w Jeleniej Górze.
  • Jeśli nie jesteś fanem zgiełku wielkich miast i korków, to wybierając pracę w naszym biurze w Jeleniej Górze, będziesz pracować w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce (a według wielu z nas, nie tylko w Polsce), które pozwala na uprawianie różnorodnych sportów i aktywności, zwłaszcza w połączeniu z ruchomymi godzinami pracy.
  • Pakiet relokacyjny dla osób przeprowadzających się do Jeleniej Góry.
  • Inne apanaże: Dopłatę do karty Multisport, grupowego ubezpieczenia pracowniczego, pakietu medycznego, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki, imprezy integracyjne, pizzadays.
  • Maszynę do pisania i wskaźnik.

Prześlij do nas swoje CV wraz z listem motywacyjnym. Możesz też powiadomić znajomego o tej ofercie:

W CV prosimy umieścić klauzulę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, w tym w moim życiorysie, na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez spółkę CodeTwo sp. z o.o. sp.k. z siedzibą w Jeleniej Górze, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych."