Jesteśmy firmą specjalizującą się w tworzeniu oprogramowania na platformy Microsoft Exchange Server i Office 365. Tworzone przez nas rozwiązania wykorzystywane są w ponad 74 000 przedsiębiorstw w 150 krajach świata głównie do migracji, tworzenia kopii zapasowych oraz inteligentnego zarządzania przepływem poczty elektronicznej. Posiadamy status Microsoft Gold Partner w kategorii Application Development. W CodeTwo obecnie pracuje ponad 60 osób w biurach znajdujących się we Wrocławiu i Jeleniej Górze.

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Specjalista ds. optymalizacji procesów biznesowych

Nr ref.: SOPB/JG

• Analizą, opracowywaniem, identyfikacją, optymalizacją, automatyzacją, wdrażaniem, audytem, nadzorem procesów biznesowych oraz prowadzeniem projektów z tym związanych.
  • Tworzeniem i utrzymaniem dokumentacji związanej z procesami biznesowymi, w tym: polityk, procedur, instrukcji.
  • Szkoleniami pracowników związanymi z procesami biznesowymi.
  • Wsparciem Pełnomocnika ds. SZBI w procesach i projektach dotyczących bezpieczeństwa informacji.

• Przynajmniej rocznego doświadczenia w pracy na stanowisku o podobnym zakresie obowiązków.
  • Bardzo dobrych umiejętności organizacji pracy własnej, zarządzania czasem, utrzymania porządku, priorytetyzacji i zamykania zadań.
  • Bardzo dobrych umiejętności związanych z pracą nad procesami biznesowymi.
  • Dobrej znajomości narzędzi do pracy nad procesami biznesowymi.
  • Bardzo dobrych umiejętności dokumentowania procesów biznesowych, tworzeniu polityk, procedur i instrukcji.
  • Pedantyczności i zamiłowania do prowadzenia projektów przy użyciu odpowiednich narzędzi.
  • Analitycznego myślenia, samodzielności w działaniu, umiejętności rozwiązywania problemów.
  • Znajomości pakietu Microsoft Office.
  • Nastawienia na ciągłą naukę i rozwój.

• Pełne wyzwań, ambitne, koncepcyjne zadania w firmie, której programy wykorzystywane są przez kilkadziesiąt tysięcy firm ze 150 krajów świata.
  • Współpracę z doświadczonymi managerami.
  • Możliwość rozwoju, ciągłego poszerzania i doskonalenia swoich kompetencji.
  • Jeśli nie jesteś fanem zgiełku wielkich miast i korków, to wybierając pracę w naszym biurze w Jeleniej Górze, będziesz pracować w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce (a według wielu z nas, nie tylko w Polsce), które pozwala na uprawianie różnorodnych sportów i aktywności, zwłaszcza w połączeniu z ruchomymi godzinami pracy.
  • Środki na relokację dla osób chcących przeprowadzić się do Jeleniej Góry.
  • Dopłatę do karty Multisport, grupowego ubezpieczenia pracowniczego, pakietu medycznego, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki, imprezy integracyjne, pizzadays.