Jesteśmy firmą specjalizującą się w tworzeniu oprogramowania na platformy Microsoft Exchange Server i Office 365. Tworzone przez nas rozwiązania wykorzystywane są w ponad 51 tysiącach przedsiębiorstw w 120 krajach świata głównie do migracji, tworzenia kopii zapasowych oraz inteligentnego zarządzania przepływem poczty elektronicznej. Posiadamy status Microsoft Partner Gold w kategorii Application Development. W CodeTwo obecnie pracuje ponad 60 osób w biurach znajdujących się we Wrocławiu i Jeleniej Górze, jednak w związku z ciągłym rozwojem poszukujemy kolejnych osób, które chciałby do nas dołączyć.

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Specjalista ds. Obsługi Klienta IT (język angielski)

Nr ref.: SOKA/JGWR

Miejsce pracy: Jelenia Góra lub Wrocław

Pracując na tym stanowisku będziesz zajmować się:

• Udzielaniem przed- i po-sprzedażowego wsparcia naszym klientom ze 120 krajów w języku angielskim i polskim telefonicznie, mailowo oraz za pośrednictwem chata i sesji zdalnych.
  • Rozwiązywaniem problemów konfiguracyjnych użytkowników naszego oprogramowania.

Czego wymagamy:

• Pozytywnej energii, pracowitości i zaangażowania.
  • Umiejętności samodzielnego rozwiązywania problemów.
  • Umiejętności efektywnej organizacji pracy własnej i oleju w głowie.
  • Bardzo dobrych umiejętności interpersonalnych i umiejętności pracy w zespole.
  • Bardzo dobrej znajomości obsługi komputera, systemów operacyjnych Windows, pakietu Office oraz znajomości ogólnych zagadnień informatycznych takich, jak poczta elektroniczna, internet, sieci komputerowe.
  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie.

Co oferujemy:

• Szkolenie wstępne, które przygotuje Cię do pracy przy platformach serwerowych Microsoft i pozwoli Ci swobodnie poruszać się w naszych aplikacjach.
  • Pracę z wykorzystaniem najnowszych narzędzi i technologii Microsoft.
  • Ciekawe, pełne wyzwań zadania przy komercyjnych aplikacjach wykorzystywanych przez 51 tysięcy firm ze 120 krajów świata.
  • Możliwość samorozwoju, ciągłego poszerzania i doskonalenia swoich kompetencji.
  • Zatrudnienie na pełny etat na umowę o pracę w biurze firmy w Jeleniej Górze lub w oddziale fimy we Wrocławiu.
  • Dopłatę do karty Multisport, pizzadays, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki.
  • Pracę w zgranym zespole w kilkudziesięcioosobowej firmie, która zachowała swoją bezpośrednią i życzliwą kulturę pracy.
  • Pracę w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce (a według wielu z nas, nie tylko w Polsce), które pozwala na uprawianie różnorodnych sportów i aktywności (można też tylko w domu siedzieć i Eurosport oglądać, i też jest fajniej niż gdziekolwiek indziej!).

Aplikuj

Nasi Klienci: