Jesteśmy 70-osobowym zespołem, który tworzy własne oprogramowanie na platformy Microsoft Azure, Office 365, Exchange i SharePoint. Nasze programy wykorzystywane są w ponad 78 000 przedsiębiorstw w 150 krajach świata, a wśród naszych klientów są takie firmy jak Shell, Facebook czy Sąd Najwyższy Stanów Zjednoczonych. Mamy grupę krwi C++, nasze biura znajdują się we Wrocławiu i Jeleniej Górze, a nasi małżonkowie są zmuszani do oglądania kanału HRejterzy (bo to nasz kanał).

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

IT Project Manager

Nr ref.: ITPM/JG/WR

Miejsce pracy: Jelenia Góra lub Wrocław

• Prowadzeniem projektów IT polegających na rozwoju, optymalizacji i utrzymaniu infrastruktury IT w środowisku onprem i chmurowym (w szczególności Azure i Office 365).
  • Monitorowaniem kontekstu organizacji w zakresie IT w celu zwiększenia bezpieczeństwa i niezawodności.
  • Rozwijaniem i optymalizacją procesów IT w firmie.
  • Tworzeniem, aktualizowaniem i rozwijaniem firmowej dokumentacji IT.
  • Zarządzaniem pracą i nadzorowaniem pracy administratorów systemów i infrastruktury IT w CodeTwo, w szczególności poprzez odpowiednie prowadzenie i nadzorowanie ich pracy w wewnętrznym systemie do zarządzania projektami.
  • Raportowaniem z postępu pracy nad projektami.

• Przynajmniej rocznego doświadczenia w pracy na stanowisku o podobnym zakresie obowiązków lub/i na stanowisku seniorskim w IT.
  • Świetnej organizacji pracy.
  • Umiejętności analitycznych i technicznych pozwalających współpracować z działem IT przy realizacji zadań.
  • Znajomości w posługiwaniu się metodykami prowadzenia projektów IT.
  • Dobrej znajomości języka angielskiego przynajmniej na poziomie czytania dokumentacji i artykułów technicznych.
  • 101% zaangażowania.

• Możliwość wyboru miejsca pracy w biurze we Wrocławiu lub Jeleniej Górze.
  • Ciekawą i ambitną pracę w firmie tworzącej programowanie dla administratorów IT, które wykorzystywane jest przez dziesiątki tysięcy firm z całego świata.
  • Realny wpływ na kierunki rozwoju działu IT.
  • Pracę z najnowszymi technologiami i narzędziami Microsoft.
  • Elastyczne godziny pracy.
  • Jeśli nie jesteś fanem zgiełku wielkich miast i korków, to będziesz pracować w jednym z najpiękniejszych miejsc w Polsce (a według wielu z nas, nie tylko w Polsce), które pozwala na uprawianie różnorodnych sportów i aktywności.
  • Środki na relokację dla osób przeprowadzających się do Jeleniej Góry.
  • Inne apanaże: dopłata do karty Multisport, darmowe polskie jabłka, kolumbijskie banany i cukierki, imprezy integracyjne, pizzadays, życiowa rola w filmie #HRejterów.
  • PC 386 MHz z guzikiem Turbo.
  • Alternatywnie, zamiast powyższych apanaży, możemy zaoferować warunki, jak z tego filmu.